Feest Locatie/Kinderfeestje 

Welkom bij onze kantine, waar feesten en partijen altijd een speciale ervaring zijn!

Of het nu gaat om verjaardagsfeestjes of andere vieringen, wij bieden een scala aan mogelijkheden voor onvergetelijke kinderfeestjes.

Onze pakketten zijn ontworpen om plezier en avontuur te combineren, en ze zijn perfect voor elk kind dat dol is op pony's en de magie van de manege.

Pakket 1: Stap binnen in een wereld vol avontuur met ons Pakket 1! Laat de kinderen zich verassen over de manege terwijl ze worden begroet met een verfrissend glas ranja. Vervolgens nemen we ze mee op een rondleiding over onze  faciliteit, waar ze de geheimen van het verzorgen en berijden van pony's ontdekken. Een onvergetelijke ervaring wacht op hen!

Pakket 2: Voeg een vleugje extra plezier toe aan het feest met ons sprankelende Pakket 2! Naast Pakket 1 worden de kinderen getrakteerd op een heerlijke traktatie van extra frietjes en snacks aan het einde van hun avontuurlijke rit. Laat ze smullen van lekkernijen terwijl ze napraten over hun spannende belevenissen op de manege. Het perfecte ingrediënt voor een geslaagd feestje!

Pakket 3: Maak van het feest een onvergetelijke viering met ons magische Pakket 3! Naast alle hoogtepunten van Pakket 2, krijgen de kinderen de kans om hun creativiteit de vrije loop te laten met een leuke activiteit. Of ze nu cupcakes versieren of hoefijzers versieren, deze extra speciale touch zal het feest naar een hoger niveau tillen. Laat de kinderen zich verwonderen terwijl ze hun eigen meesterwerken maken en herinneringen creëren !

Onze prijzen: zijn vriendelijk voor elke portemonnee, met Pakket 1 voor slechts €12,50 per persoon, Pakket 2 voor €15,00 per persoon en Pakket 3 voor €17,50 per persoon.

Het enige wat je nodig hebt, is een groep van minimaal 6 kinderen om te kunnen deelnemen aan deze betoverende feesten.

Feestlocatie: prijs op aanvraag!