Activiteiten

Stap binnen in de bruisende wereld van onze paarde community, waar we meer bieden dan alleen rijlessen. Ontdek een scala aan opwindende activiteiten die zorgen voor plezier en verbinding voor iedereen.

Onderlinge Wedstrijden: Schitter op het podium van onze onderlinge wedstrijden! Een vriendelijke competitie waarin ruiters hun vaardigheden tonen en een gemeenschapsgevoel creëren.

Pony Kampen: Laat je kinderen de magie van paarden ervaren tijdens onze onvergetelijke ponykampen. Een avontuur vol plezier, vriendschap en natuurlijk, pony's!

Kinderbingo's: Beleef gezinsvriendelijke spanning tijdens onze kinderbingo's. Een combinatie van spel, lachen en misschien zelfs wat zoete traktaties.

Open Dagen: Ontdek wat onze manege te bieden heeft tijdens onze open dagen! Schrijf je in, verken de faciliteiten, maak kennis met onze instructeurs en beleef een dag vol paardenplezier.

En Nog Veel Meer: Buiten deze hoogtepunten hebben we nog tal van andere verrassende activiteiten. Van gezellige bijeenkomsten tot educatieve workshops, er is altijd wel iets te beleven in onze paardencommunity.

Bij ons gaat het niet alleen om paardrijden; het gaat om het creëren van herinneringen, het delen van passies en het vormen van blijvende banden. Sluit je aan bij onze gemeenschap en ontdek het plezier dat verder gaat dan het zadel!